Fascination About verificare istoric auto

Aici poti gasi informatiile despe echipamentul masinii tale. Informatiile sunt prezente in raport in functie de disponibilitatea lor in sistem. Ce poti gasi sunt urmatoarele:

tabloul de bord pe partea șoferului – ieșiți din mașină și căutați-l în spatele parbrizului;

Puteți gestiona modulele cookie prin modificarea setarilor browserului dvs. Continuand sa utilizați web page-ul nostru fara a modifica setarile browserului dvs., sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre. Puteți afla mai multe in politica de confidentialitate a web page-ului nostru.

Verificarea unei mașini după seria de șasiu/numărul VIN - de ce benefită? Verificarea seriei de șasiu este o parte inerentă a procesului clear de cumpărare și vânzare a vehiculului.. Verificarea seriei de șasiu îmbunătățește eficiența pieței, calitatea produselor și crește prețurile produselor bune. Distingerea unei oferte de multe altele similare. Dacă într-o tranzacție de cumpăexceptional sau vânzare este inclus un raport, clientul este mai înclinat să cumpere, chiar dacă prețul vehiculului este mai mare – cealaltă parte percepe o astfel de ofertă ca fiind mai credibilă.

Procesul de verificare a seriei de sasiu este simplu si speedy. Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti seria de sasiu sau codul VIN al vehiculului pe treatment il examinezi si sa il introduci intr-un sistem specializat, precum carVertical.

Secțiunea Istoricul vehiculului permite identificarea speedyă și eficientă a potențialelor probleme și riscuri legate de un vehicul second-hand.

Depinde in ce tara locuiesti VIN numarul se pot gasesti in placuta de inmatriculare a vehicului sau pe polita de asigurare.

De exemplu, poti afla daca vehiculul a fost implicat in accidente aici ascunse, daca a suferit modificari ale kilometrajului sau daca a fost supus reviziilor in mod corespunzator. Toate aceste informatii sunt esentiale pentru a te asigura ca faci o achizitie corecta si onesta.

carVertical a stabilit relații de afaceri solide cu casele de licitații, companiile de asigurări, producătorii și alte instituții pentru a obține cât mai multe date valoroase și de încredere.

Unul dintre lucrurile pe treatment nu ar trebui să le omiteți niciodată atunci când cumpărați o mașină de ocazie este să verificați dacă numărul VIN de pe documente se potrivește cu cel de pe vehicul.

Uneori poate fi dificil sa obtii informatiile necesare despre istoricul masinii si sa te asiguri ca reprezinta cu adevarat ceea ce iti este prezentat.

Este significant sa utilizezi servicii de incredere si sa verifici recenziile altor utilizatori pentru a te asigura ca informatiile obtinute sunt exact.

In concluzie, seria de sasiu sau VIN reprezinta un factor esential pentru fiecare vehicul, oferind informatii detaliate despre masina respectiva. Acest cod unic este folosit pentru a identifica si urmari vehiculele, contribuind la transparenta si siguranta in industria auto.

Daca ai de gand sa achizitionezi un autovehicul 2nd-hand, este esential sa faci o verificare detaliata a istoricului sau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *